+31 (0)3 13 45 08 57

ESF Subsidie

Subsidie voor de dagelijkse gang van zaken in jouw bedrijf !

‘Samenwerking tussen MTC (Milius Training & Consultancy) en DB&P (De Breed & Partners) van Aanvraag t/m Volledige implementatie.’

Het maximale uit rendement uit werknemers, het structuren van efficiëntere werkprocessen, vermindering van de werkdruk en ontwikkeling van jezelf en medewerkers. Slechts een greep van dagelijkse vraagstukken in het bedrijfsleven. Veelal vraagstukken waar elk bedrijf aandacht aan wilt besteden, maar een externe adviseur het proces aanzienlijk kan versnellen. De ESF subsidie voor Duurzame Inzetbaarheid vergoedt  50% van deze kosten.

De Nederlandse overheid en de EU willen duurzaamheid in het bedrijfsleven bevorderen. Daarom is de ESF subsidie voor Duurzame Inzetbaarheid in het leven geroepen. Dankzij deze regeling kunt u als werkgever subsidie ontvangen voor het inhuren van een externe adviseur. De subsidie bedraagt 50% van de subsidiabele kosten met een maximum van € 12.500. De eerstvolgende aanvraagperiode is van 8 -12 april 2019. De slagingskans is hoog.

Sinds 1 februari 2019 werken MTC en DB&P nauw samen om een compleet pakket aan te bieden. Wij ondersteunen bij de aanvraag van de ESF Subsidie, denken mee over de formulering van het aan te pakken bedrijfsvraagstuk, ondersteunen en zijn aanwezig tijdens de uitvoer van dit traject en zorgen voor een passende afsluiting. Kortom, ontzorging van A tot Z, wij denken wij mee en zijn wij betrokken bij uw bedrijf.

Over MTC

MTC is sinds 2003 actief betrokken bij de ondersteuning van verschillende mkb-bedrijven op gebied van bedrijfsadvies, efficiënter inrichten van werkprocessen, begeleiding van het management en het aangaan van langdurige arbeidsrelaties. Aan de hand van de eigen ontwikkelde 5A methode (Analyse-Aanpak-Actie-Afstemmen-Adopteren) is de ESF subsidie bij verschillende opdrachtgevers ondersteunend ingezet om tot het gewenste resultaat te komen.

Over DB&P

DB&P ondersteunt al meer dan 35 jaar mkb-bedrijven bij het vinden van financiering voor technologische en sociale innovatie. Dit doen zij bij voorkeur door verschillende financieringsvormen te combineren. Leningen, kredieten, crowdfunding, fiscale voordelen, participaties en subsidies kunnen samen namelijk de perfecte ‘financieringsmix’ vormen. De ESF subsidie voor Duurzame Inzetbaarheid maakt een belangrijk deel uit van deze mix en wordt dan ook al jarenlang succesvol aangevraagd.

Voorwaarden project

  • Minimaal 2 medewerkers in dienst
  • Directe kosten van een externe adviseur zijn subsidiabel (minimaal € 12.000)
  • Looptijd project is maximaal 12 maanden


Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel gerust naar +31 (0)6 5491 0050 om de mogelijkheden te bespreken of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!  • * = vereist