+31 (0)3 13 45 08 57

 

Organisatieontwikkeling door MTC

Voor het begeleiden van werkgevers en het motiveren van werknemers zijn inlevingsvermogen en ervaring essentieel. Fred Milius, oprichter van Milius Training & Consultancy, heeft als ondernemer, bedrijfsadviseur, coach en trainer veel ervaring opgedaan. Nog steeds is hij actief bezig met organisatieontwikkeling en het motiveren van medewerkers bij verschillende bedrijven. Hij begon op jonge leeftijd in het familiebedrijf in de automotivebranche van zijn ouders, dat hij uitbouwde tot vier dealerbedrijven.

 

Visie op organisatieontwikkeling

Fred is ervan overtuigd dat mensen de belangrijkste factor zijn in een bedrijf, oftewel: managen is mensenwerk. Succes én rendement in de organisatie ontstaan namelijk door het (individuele )succes van de betrokken mensen. Zijn manier van werken is gericht op structuur aanbrengen in organisaties, het ontwikkelen van talent, motiveren van medewerkers en coachen. De aanpak in alle lagen van de organisatie zorgt voor een breed draagvlak. Fred werkt met een vaste groep trainers en consultants die zijn werkwijze en visie delen.
 

Coaching, consultancy en bedrijfsworkshops

Millus Training & Consultancy heeft een internationale staat van dienst, met vele toonaangevende opdrachtgevers. we richten ons op bedrijven en mensen die succesvoller willen zijn: van MKB tot multinationals. Onze trainers en consultants werken onder andere met NLP en onze eigen ‘5A-methode. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, dus ieder bedrijf krijgt een eigen aanpak.

Bekijk de mogelijkheden in coaching, consultancy en workshops en trainingen of neem direct contact op.

 

Fred
Eigenaar & Bedrijfsconsultant

Door de diversiteit aan mensen, heeft elke organisatie een eigen aanpak nodig op weg naar meer succes én meer rendement.

Hilde
Trainer & Consultant

Wij spreken de taal van de werkvloer en schakelen makkelijk tussen alle niveaus.

Luuk
Trainer & Consultant

Succes is een state of mind. Door anders te gaan denken, kunt u succesvoller worden.

Rick
Trainer & Consultant

Organisaties, groot en klein, zijn gebouwd op de inzet en de motivatie van mensen.