+31 (0)3 13 45 08 57

Meer doen in minder Tijd?

Meer doen in minder Tijd?

17:00 28 augustus in Blog
14.441 Reacties

Meer doen in minder tijd?

Zou u ook willen dat er 48 uur in een dag zaten, in plaats van 24 uur? Loopt uw agenda over, om nog maar niet te spreken van uw hoofd? Krijgt u voor uw gevoel te weinig gedaan? Grote kans dat u uw tijd niet efficiënt genoeg indeelt. Het goede nieuws: hier kunt u zelf – met een beetje hulp – verandering in brengen!

Workshop timemanagement
Timemanagement is het sleutelwoord voor mensen die tijd tekort komen. Het geeft rust en ruimte in uw hoofd en uw agenda. Maar hoe pakt u dit aan? Om u daarbij te helpen, heeft MTC de workshop Timemanagement in het leven geroepen. Een praktische, eendaagse workshop waarbij u de principes van timemanagement leert toepassen. De workshop vindt plaats op een externe locatie in de omgeving Arnhem, Nijmegen of Apeldoorn, maar kan indien gewenst ook in-company plaatsvinden. 16 september is de eerste mogelijkheid.

Waarom timemanagement?
Na deze workshop heeft u niet alleen meer tijd en rust, maar kunt u ook beter inschatten wat belangrijk en minder belangrijk is. U leert uw tijd dus op een andere manier in te delen, wat u zowel zakelijk als privé grote voordelen oplevert.

Schrijf u nu snel in voor de workshop van 16 september, want vol is vol!

Fred Milius

milius@mtctraining.nl
14.441 Reacties