+31 (0)3 13 45 08 57

Van afspraak tot opdracht, hoe doet u dat?

Van afspraak tot opdracht, hoe doet u dat?

14:47 10 juni in Blog
3 Reacties

Bij acquisitie is het altijd één van de belangrijkste doelen: aan tafel zien te komen bij een potentiële klant. Dat geeft u namelijk de kans om uw verhaal nogmaals te doen en overtuigend toe te lichten. Toch is zo’n afspraak nog geen garantie voor succes. Hoe zorgt u ervoor dat u met een opdracht de deur uit gaat?

Meer succes

Goed nieuws: u kunt uw afspraken eenvoudig zelf effectiever maken. ‘Hoe dan?’, hoor ik u denken. MTC leert het u graag in onze ééndaagse workshop ‘Van afspraak tot opdracht’. Een ervaren trainer neemt u stap voor stap mee en geeft handige tips en trucs. Oefening baart kunst, dus uiteraard zal er ook veel praktijk aan bod komen.

Effectievere afspraken

Denk eens na bij uzelf: hoeveel van uw afspraken zijn daadwerkelijk effectief? En zou u dat graag willen verbeteren? Meer opdrachten, betere relaties en meer succes: het ligt binnen handbereik. De workshop ‘Van afspraak tot opdracht’ vindt 16 juni plaats. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus geef u snel op.
Schrijf u direct in en maak uw afspraken effectiever!

Fred Milius

Fred Milius

milius@mtctraining.nl
3 Reacties
 • Chris van der Storm 14:52h, 11 juni Beantwoorden

  Het lijkt zo gemakkelijk maar in de praktijk komt er nogal wat bij kijken om verder te komen in het gesprek. Vaak wordt er ‘ ja’ gezegd en dan gebeurt er niets meer. Hoe prik je daar nu doorheen?

 • Fred Milius 16:12h, 11 juni Beantwoorden

  Dag Chris,

  Hartelijk dank voor je reactie. Je hebt helemaal gelijk en het is ook zo herkenbaar. Juist om die reden hebben wij deze workshop ook gebouwd.Lijkt het je wat? Meld je dan aan via de website: (www.mtctraining.nl/van-afspraak-tot-opdracht). Bellen kan ook 0313 450857.
  Ik zie je reactie graag tegemoet!

  Fred Milius

 • theseeple 12:26h, 27 oktober Beantwoorden

  Association of tea drinking and dysmenorrhoea among reproductive age women in Shanghai, China 2013 2015 a cross sectional study how long does lasix last

Plaats een reactie