+31 (0)3 13 45 08 57

Weer succesvol aan het werk !

Weer succesvol aan het werk !

09:00 18 augustus in Blog
7.856 Reacties

Weer succesvol aan het werk

De vakantie is misschien nog in volle gang of zit er voor u alweer (bijna) op. Ook uw medewerkers moeten wennen aan het feit dat ‘het werkende leven’ weer begint. Heeft u moeite met het motiveren van medewerkers? Wilt u het tweede halfjaar nog succesvoller maken dan het eerste? Of heeft wat begeleiding nodig bij de bedrijfsvoering? Lees dan zeker verder!

Motiveren van medewerkers
De vakantie gaat als een speer voorbij en voordat u het weet, bent u al weer aan de slag. Dat geldt ook voor uw medewerkers. Het motiveren van medewerkers na de vakantie kan een belangrijk thema zijn. Kan u hierbij wel wat handvatten gebruiken? Denk dan eens aan de trainingen en workshops van MTC. Succesvol onderhandelen & verkopen, Effectieve communicatie en Herkennen van persoonlijkheden : stuk voor stuk vergroten ze het succes van uzelf, uw medewerkers en uw bedrijf.

Meer succes
Vielen de eerste twee kwartalen van het jaar wat tegen? Of waren ze juist succesvol en smaakt dat naar meer? Hoe u uw bedrijfssucces vergroot, leert u ook in de trainingen en workshops van MTC. We bieden verschillende mogelijkheden in de categorieën Commercieel succes, Bedrijfssucces en Persoonlijk succes. Waar wilt u nog aan werken, alleen of samen met uw medewerkers?

Actie ondernemen
Als ondernemer is het belangrijk om niet stil te blijven zitten, maar actie te ondernemen en uzelf te blijven verbeteren. In ieder bedrijf is wel ergens verbetering mogelijk. Wilt u sparren met een onafhankelijke deskundige die de verbeterpunten blootlegt? Neem dan gerust eens contact op. We helpen u graag!

Neem alvast een kijkje bij de workshops en trainingen en schrijf u snel in, want vol is vol!

Fred Milius

Fred Milius

milius@mtctraining.nl
7.856 Reacties